gme

Udskiller

En fedtudskiller er en tank som sikrer at fedtet samler sig på overfladen af vandet hvorfra en slamsuger kan komme og fjerne fedtet.

Udskiller

Fedtudskiller og olieudskiller

Driver du en virksomhed, som leder fedt ud med spildevandet, er det et lovkrav, at der installeres en fedtudskiller. De virksomheder, som oftest leder fedt ud med spildevandet, er fx restauranter og slagterier.

En fedtudskiller er en tank som sikrer at fedtet samler sig på overfladen af vandet hvorfra en slamsuger kan komme og fjerne fedtet.

Hvis ikke fedtet skilles fra spildevandet, vil det tilstoppe kloakrørerene og forhindre vandet i at passere gennem rørene. Derudover belaster fedt i spildevandet også rensningsanlæggene.

Olieudskiller
Hos virksomheder der udleder olie, skal der etableres olieudskillere. Det er som oftest autoværksteder og landbrug m.fl.

Ligesom fedtudskilleren, er olieudskillerens funktion at separere olie fra spildevandet for at undgå at det forvolder problemer i kloaksystemer og på rensningsanlæg samt i søer og vandløb.

Mineralske olieprodukter har en negativ indvirkning på miljøet og er tungt nedbrydelige, hvorfor det er vigtigt at undgå udledning med spildevandet.

En olieudskiller er en tank der, ligesom fedtudskilleren, virker ved at olien samler sig på overfladen af vandet hvorfra en slamsuger kan komme og fjerne fedtet.

Vores autoriserede kloakmester har mange års erfaring inden for området og er altid klar til at hjælpe dig i mål med installationen mv.

Kontakt os for yderligere information og et uforpligtende tilbud.

Fedtudskiller Holbæk

Vi har base i Holbæk og hjælper naturligvis gerne med fedtudskiller og olieudskiller i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Fedtudskiller Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Fedtudskiller Vestsjælland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top