gme

TV inspektion

En TV-inspektion udføres ved hjælp af et kamera der føres ned i kloakken

TV Inspektion Holbæk og Odsherred

Har du brug for en TV Inspektion?

Har du udfordringer med din kloak?
Hvis du gentagende gange oplever problemer med et stoppet toilet, har fugt eller vand i kælderen, har haft besøg af rotter eller har sætningsskader i fliser, er en TV inspektion et godt værktøj til at lokalisere problemet.

En TV inspektion af din kloak kan blandt andet bruges til at afklare:

  • Brud på rør
  • Rotter/rotteskader
  • Forskudte samlinger
  • Sætningsskader
  • Rødder
  • Andre genstande

En TV inspektion udføres ved hjælp af et kamera der føres ned i kloakken og rundt i selv de mindste forgreninger. Vi benytter udstyr af højeste kvalitet og vores autoriserede kloakmester har mange års erfaring inden for fejlsporing samt udbedring af skader.

Er du dækket af forsikringen?
Er der en skade på din kloak, som viser sig at være dækket af din forsikring, vil udgiften til TV inspektionen, i de fleste tilfælde, også være dækket af din forsikring.

Vi tager gerne den direkte kontakt med dit forsikringsselskab fra start til slut.

TV inspektion Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis TV inspektion i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

TV inspektion Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

TV inspektion Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top