gme

Rotter

De typiske tegn på rotter er lugt, ekskrementer, støj, huller i jorden eller nedsunkne fliser.

Rotter

Har du ubudne gæster i kloakrørene?

De typiske tegn på rotter er lugt, ekskrementer, støj, huller i jorden eller nedsunkne fliser.

Hvis rotter har fundet vej til dit kloaksystem eller helt ind i din bolig, er der heldigvis en effektiv løsning på problemet.

Rotter er eksperter i at klatre. Det betyder, at de er i stand til eksempelvis at klatre flere meter op igennem en faldstamme og dermed skaffe sig adgang til dig bolig. De er også i stand til at komme igennem, selv de mindste, huller. Derfor finder de hurtigt vej ind, hvis der er en lille utæthed på dine kloakledninger. Og når de først er inde, kan de forsage meget skade.

Opdager du rotter på din grund, har du pligt til at anmelde det til kommunen. Når problemet er udbedret, færdigmelder vores kloakmester direkte til kommunen/rottefænger, hvis der stilles krav herom.

Rottespærre
Da det altid er bedre at forebygge, end at bekæmpe rotter, er det en god idé at få installeret en rottespærre allerede før problemet opstår. Men særligt efter rotteskader anbefaler vi at få installeret en rottespærre.

En rottespærre er en forholdsvis lille investeringen sammenlignet med de omkostninger, som rotteskader kan medføre.

Rottespærren er en mekanisme der installeres i din kloak, som tillader spildevand at løbe frit gennem røret, men forhindrer rotter i at passere. Er rotterne allerede i dine kloakrør, kan de godt komme ud igennem rottespærren men ikke ind.

En rottespærre skal installeres af en certificeret rottespærremontør.
Kontakt os for en tv-inspektion af din kloak og vi giver et tilbud på opsætning af rottespærre med lovpligtigt årligt eftersyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Rotter Holbæk & rottespærre Holbæk

Vi har base i Holbæk og hjælper naturligvis gerne med rottebekæmpelse i Holbæk og i de omkringliggende byer.

Rotter Odsherred & rottespærre Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Rotter & rottespærre Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top