gme

Regnvandsfaskine

For at aflede dit regnvand, kan du få etableret en regnvandsfaskine.

Regnvandsfaskine

Hvad er en regnvandsfaskine?

For at aflaste kloaksystemer og rensningsanlæg, er de fleste kommuner i gang med at separere regnvand fra spildevand. I den forbindelse har du måske allerede modtaget et påbud fra kommunen om at bringe dette i orden.

For at aflede dit regnvand, kan du få etableret en regnvandsfaskine.
En regnvandsfaskine er et hulrum som etableres under jorden, fx i form af en slags kasse, til at kunne indeholde større mængder regnvand og langsomt lade det sive videre ned i undergrunden uden at belaste dit kloaksystem.

Regnvandet bliver ført, fra eksempelvis dit tag, ned gennem et afløbsrør, videre gennem en sandfangsbrønd for derfra at blive ført ud til regnvandsfaskinen.

I forbindelse med separering af regnvand fra spildevand, er det altid en god idé at få os til at udføre arbejdet, da der stilles en række krav til udførslen, herunder dimensionering mv. Ydermere er det et lovkrav at frakoblingen, fra den oprindelige løsning, udføres af en autoriseret kloakmester for at tilsikre korrekt udførsel.

Der kan i nogle tilfælde være økonomiske fordele, for dig, ved at undgå at lede dit regnvand til offentlig kloak. For at afklare dette, skal du kontakte dit forsyningsselskab.

Andre løsninger til afledning af regnvand
Udover faskiner findes der også andre måder, hvorpå du kan aflede dit regnvand lokalt (LAR-løsning).

Find bl.a. inspiration her:
www.laridanmark.dk
www.klimatilpasning.dk

Det er i dag også blevet tilladt at etablere regnvandsanlæg, et slags magasin, hvor man opsamler og genbruger regnvand til toiletskyl eller tøjvask.

Kontakt os for en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Regnvandsfaskine Holbæk

Vi har base i Holbæk og hjælper naturligvis gerne med regnvandsfaskine i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Regnvandsfaskine Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Regnvandsfaskine Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top