gme

Punktreparation

Har du mistanke om, at der er en skade/et brud på din kloak?

Punktreparation

Punktreparation er en opravningsfri løsning

Hvis du har mistanke om, at der er en skade/et brud på din kloak, kan vi afklare dette ved hjælp af en tv-inspektion og efterfølgende reparere skaden.

I tilfælde af mindre skader på din kloak, kan det i nogle tilfælde løses ved en punkreparation.

En punktreparation er en opgravningsfri (No-Dig) løsning på problemet og dermed et langt mindre indgreb, end hvis der skal graves op for at komme ned til skaden.

Så har du en skade på kloakken, hvor det vil være uhensigtsmæssigt at grave, tilbyder vi at lave en partliner-foring. Det er typisk en 60 cm lang glasfiberstrømpe, der monteres inde i kloakledningen.

En punktreparation er en holdbar løsning og udføres for eksempel efter skader, forårsaget af rotter, rødder eller andet.

Kontakt os for en tv-inspektion af din kloak eller/og et uforpligtende tilbud på reparation af din kloak.

Punktreparation Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis punktreparation i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Punktreparation Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Punktreparation Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top