gme

Omfangsdræn

Et omfangsdræn er en effektiv måde at lede enten grundvand eller nedsivende overfladevand (regn) til kloaksystemet.

Omfangsdræn

Etablering af omfangsdræn?

Hvad er et omfangsdræn?
Et omfangsdræn er en effektiv måde at lede enten grundvand eller nedsivende overfladevand (regn) til kloaksystemet, i stedet for at det siver ind igennem kældervæggen, med fugt og skimmel til følge.

Det er et system, hvor drænrør graves ned i jorden langs din ejendom. Rørene leder vandet væk fra din bolig og fører det hen til et afløbssystem via en pumpebrønd.

Så hvis du har problemer med fugt, svamp eller oversvømmelse/vand i kælderen, er etablering af omfangsdræn løsningen.

Lad os etablere dit omfangsdræn
Ved etablering af omfangsdræn er der mange faktorer at tage hensyn til. Det er blandt andet vigtigt at omfangsdrænet har den korrekte afstand til dit hus og at det ligger i den rigtige dybde. Derudover er der risiko for at komme til at lave skade på husets konstruktion, hvis du selv giver dig i kast med projektet.

For at undgå problemer i forbindelse med udgravning og etablering af omfangsdræn anbefaler vi, at du får os til at udføre arbejdet. Vi kender alle foranstaltninger på området og har den fornødne erfaring til at udføre arbejdet korrekt.

Kontakt os for en snak om dine muligheder. Vores kloakmester kigger gerne forbi og sender dig et uforpligtende tilbud.

Omfangsdræn Holbæk

Vi har base i Holbæk og kan naturligvis hjælpe dig med omfangsdræn i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Omfangsdræn Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Omfangsdræn Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top