gme

Kloakseparering

Kloakseparering er en langt mere miljøvenlig løsning.

Kloakseparering

Vi kan hjælpe dig med kloakseparering?

Hvorfor stilles der krav til kloakseparering?
Grundet udviklingen i mængden af regnvand, igennem de sidste mange år, er de fleste kommuner er i gang med at separere spildevand fra regnvand i de offentlige kloaksystemer.
Det skyldes, at de offentlige kloaksystemer ikke er dimensionerede til at kunne håndtere så store mængder vand. Ved at separere spildevandet fra regnvandet, bliver spildevandet som kommer fra blandt andet toiletter, vaske, vaskemaskiner, bad mm. ledt igennem én ledning, igennem kloakken og ud til rensningsanlæg, imens regnvandet ledes direkte til fx søer, vandløb eller ud i havet.
På samme tid en langt mere miljøvenlig løsning.

Hvem har ansvaret for separering af kloakken?
Kommunen har ansvaret for at separere kloakken under offentlig vej. De fører to ledninger frem til din matrikel. En til spildevand og en til regnvand.

På egen grund er grundejeren forpligtet til at få udført separeringen af spildevand og kloakvand.

Hvis du har fået, eller får, et påbud omkring separering af spildevand og regnvand, skal dette ske inden en, af kommunen, fastsat dato.

Hvis du er i tvivl om kravene til kloakseparering på din grund, kan du finde svar hos din kommune.

Hvem kan udføre kloakseparation?
Som autoriseret kloakmester kan vi hjælpe dig i mål med separeringen af din kloak. Det er et lovkrav at arbejdet udføres med autorisation. Du skal derfor ikke selv give dig i kast med projektet.

Kontakt i stedet for os for et uforpligtende tilbud.

Kloakseparation Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis kloakseparation i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Kloakseparation Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Kloakseparation Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top