gme

Kælderrenovering

Går du med en drøm om at få renoveret din kælder?

Kælderrenovering

Skal du have renoveret din kælder?

Hos GM Kloak & Entreprenør tilbyder vi renovering af kældre. Så hvis du har et ønske om eksempelvis at gøre din kælder anvendelig eller mere indbydende, hjælper vi dig i mål med projektet.

En renovering af din kælder kan godt virke som et uoverskueligt projekt at give sig i kast med selv. Derfor tilbyder vi blandt andet at hugge de eksisterende gulve op og grave ud for derefter at isolere og støbe nye gulve.

Har du en kælder som er gået i forfald, som måske er fugtig og som du ønsker at benytte til andet end bare opbevaring, så er en kælderrenovering en mulighed for at udnytte de eksisterende kvadratmeter i dit hus langt bedre.

En kælderrenovering handler ofte også om at få skabt et bedre indeklima herunder mere lysindfald og mindre fugt. Har du problemer med fugt i kælderen, kan dette løses med omfangsdræn, som vi også gerne etablerer.

Kontakt os og hør om mulighederne.
Vi kommer gerne og kigger på projektet og sender dig et uforpligtende tilbud.

Kælderrenovering Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis kælderrenovering i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Kælderrenovering Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Kælderrenovering Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top