gme

Belægning

Går du med drømmen om at få anlagt en ny indkørsel, terrasse eller noget helt tredje?

Belægning

Etablering af ny belægning?

Hos GM Kloak & Entreprenør tilbyder vi alle former for belægningsarbejder.

Hvad end du skal have etableret ny belægning, have rettet op på eksisterende belægning eller det drejer sig om reetablering efter en opgravning eller lignende, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandet andet:

  • Indkørsler
  • Havegange/stier
  • Terrasser
  • Trapper
  • Støttemure

Etablering af ny belægning
Går du med drømmen om at få anlagt en ny indkørsel, terrasse eller noget helt tredje? Vores dygtige medarbejdere har erfaringen der sikrer et stykke arbejde i høj kvalitet og som du har glæde af i mange år.

Ved etablering af ny belægning er det vigtigt, at bunden opbygges korrekt for at undgå at belægningen efterfølgende sætter sig. Derfor anbefaler vi, at du får professionelle til at udføre arbejdet.

Reetablering
Vi har mange års erfaring inden for reetablering af belægninger efter eksempelvis opgravninger. En stor del af vores daglige arbejde består i at grave op -og udbedre kloakskader, hvorefter vi reetablerer belægningen.

Opretning af eksisterende belægning
Har belægningen i din indkørsel eller på din terrasse sat sig? Er der områder hvor fliserne er sunket eller har rykket sig? Vi kommer gerne og retter op på din eksisterende belægning, så den igen ser pæn ud.

Kontakt os for en snak om mulighederne. Vi besøger dig gerne og sender et uforpligtende tilbud.

Belægning Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis belægning i Holbæk og i de omkringliggende byer. Få et uforpligtende tilbud.

Belægning Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Belægning Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Kloak & Entreprenør

Scroll to Top
Scroll to Top